
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Broccoli's
Broccoli ( roosjes) | 300 g g | |
Bloemkolen
Bloemkool (roosjes) | 300 g g | |
Wortelen
Wortel (in reepjes ) | 2 | |
Groene asperges
Groene asperge (punten) | 250 g g | |
Sperziebonen Sperziebonen | 200 | |
Groentebouillon Groentebouillon | 600 ml ml | |
Eieren Ei | 4 | |
Geraspte Parmezaanse kaas Geraspte Parmezaanse kaas | 2 el el | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSalade van gestoomde groenten
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Doe alle ingrediënten voor de saus in de mixkom. Giet er een flinke scheut olijfolie bij en kruid met peper en zout. Mix 10 seconden/stand 6. Schep in een kom en zet koel. Maak de mixkom schoon.
- Giet de bouillon in de mixkom. Verdeel alle groenten in het diepe en het lage stoominzetstuk en zet bovenop de mixkom. Zet er het deksel op en stoom steamer/20 minuten. Leg de laatste 8 minuten de eieren in het diepe stoominzetstuk.
- Verdeel de gestoomde groenten over de borden. Pel de eieren en halveer ze. Leg 2 halve eitjes op elk bord, bedruppel de salade met olijfolie en werk af met de Parmezaanse kaas. Serveer met de saus.