
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Broccoli's
Broccoli ( roosjes) | 300 g g | ||
Bloemkolen
Bloemkool (roosjes) | 300 g g | ||
Wortelen
Wortel (in reepjes ) | 2 | ||
Groene asperges
Groene asperge (punten) | 250 g g | ||
Sperziebonen Sperziebonen | 200 | ||
Groentebouillon Groentebouillon | 600 ml ml | ||
Eieren Ei | 4 | ||
Geraspte Parmezaanse kaas Geraspte Parmezaanse kaas | 2 el el | ||
Olijfolie Olijfolie | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSalade van gestoomde groenten
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Doe alle ingrediënten voor de saus in de mixkom. Giet er een flinke scheut olijfolie bij en kruid met peper en zout. Mix 10 seconden/stand 6. Schep in een kom en zet koel. Maak de mixkom schoon.
- Giet de bouillon in de mixkom. Verdeel alle groenten in het diepe en het lage stoominzetstuk en zet bovenop de mixkom. Zet er het deksel op en stoom steamer/20 minuten. Leg de laatste 8 minuten de eieren in het diepe stoominzetstuk.
- Verdeel de gestoomde groenten over de borden. Pel de eieren en halveer ze. Leg 2 halve eitjes op elk bord, bedruppel de salade met olijfolie en werk af met de Parmezaanse kaas. Serveer met de saus.