De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Salade van gestoomde groenten

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Broccoli's Broccoli
( roosjes)
300 g g
Bloemkolen Bloemkool
(roosjes)
300 g g
Wortelen Wortel
(in reepjes )
2
Groene asperges Groene asperge
(punten)
250 g g
Sperziebonen Sperziebonen200
Groentebouillon Groentebouillon600 ml ml
Eieren Ei4
Geraspte Parmezaanse kaas Geraspte Parmezaanse kaas2 el el
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Salade van gestoomde groenten

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(2)

Bereiding

  1. Doe alle ingrediënten voor de saus in de mixkom. Giet er een flinke scheut olijfolie bij en kruid met peper en zout. Mix 10 seconden/stand 6. Schep in een kom en zet koel. Maak de mixkom schoon.
  2. Giet de bouillon in de mixkom. Verdeel alle groenten in het diepe en het lage stoominzetstuk en zet bovenop de mixkom. Zet er het deksel op en stoom steamer/20 minuten. Leg de laatste 8 minuten de eieren in het diepe stoominzetstuk.
  3. Verdeel de gestoomde groenten over de borden. Pel de eieren en halveer ze. Leg 2 halve eitjes op elk bord, bedruppel de salade met olijfolie en werk af met de Parmezaanse kaas. Serveer met de saus.