
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Uien Ui | 0,5 | ||
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | ||
Olijfolie Olijfolie | 4 el el | ||
Rijst Rijst | 200 g g | ||
Groentebouillon Groentebouillon | 2 blokjes blokje | ||
Water Water | 1 l l | ||
Koolrabi’s Koolrabi | 2 | ||
Azijn Azijn | 2 dl dl | ||
Suiker Suiker | 100 g g | ||
Radijzen Radijs | 2 bussels bussel | ||
Lente-uitjes Lente-ui | 2 | ||
Peterselie Peterselie | |||
Geitenkaas Geitenkaas | 200 g g | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSalade van koolrabi en radijs met rijst en geitenkaas
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snipper de ui en knoflook en fruit beide glazig in een scheutje olijfolie. Voeg de rijst toe en laat even meestoven. Giet er de groentebouillon bij en kook beetgaar. Giet de rijst daarna af.
- Schil en snij de koolrabi’s in blokjes van 1 cm. Breng de azijn en suiker aan de kook en giet over de koolrabiblokjes.
- Snij de radijzen en lente-uien in plakjes. Hak de peterselie fijn.
- Meng de rijst met de gepekelde koolrabi en breng op smaak met olijfolie, peper en zout. Voeg ook de radijzen en lente-uien toe. Werk de salade af met een handvol fijngehakte peterselie en de geitenkaas.