Salade van koolrabi en radijs met rijst en geitenkaas

Salade van koolrabi en radijs met rijst en geitenkaas
MoeilijkheidMakkelijk
Koken30 min

Voorbereiding

  1. Snipper de ui en knoflook en fruit beide glazig in een scheutje olijfolie. Voeg de rijst toe en laat even meestoven. Giet er de groentebouillon bij en kook beetgaar. Giet de rijst daarna af.

  2. Schil en snij de koolrabi’s in blokjes van 1 cm. Breng de azijn en suiker aan de kook en giet over de koolrabiblokjes.

  3. Snij de radijzen en lente-uien in plakjes. Hak de peterselie fijn.

  4. Meng de rijst met de gepekelde koolrabi en breng op smaak met olijfolie, peper en zout. Voeg ook de radijzen en lente-uien toe. Werk de salade af met een handvol fijngehakte peterselie en de geitenkaas.