De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Salade van koolrabi en radijs met rijst en geitenkaas

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Uien Ui0,5
Teentjes knoflook Teentje knoflook2
Olijfolie Olijfolie4 el el
Rijst Rijst200 g g
Groentebouillon Groentebouillon2 blokjes blokje
Water Water1 l l
Koolrabi’s Koolrabi2
Azijn Azijn2 dl dl
Suiker Suiker100 g g
Radijzen Radijs2 bussels bussel
Lente-uitjes Lente-ui2
Peterselie Peterselie
Geitenkaas Geitenkaas200 g g
Peper Peper
Zout Zout

Salade van koolrabi en radijs met rijst en geitenkaas

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(8)

Bereiding

  1. Snipper de ui en knoflook en fruit beide glazig in een scheutje olijfolie. Voeg de rijst toe en laat even meestoven. Giet er de groentebouillon bij en kook beetgaar. Giet de rijst daarna af.
  2. Schil en snij de koolrabi’s in blokjes van 1 cm. Breng de azijn en suiker aan de kook en giet over de koolrabiblokjes.
  3. Snij de radijzen en lente-uien in plakjes. Hak de peterselie fijn.
  4. Meng de rijst met de gepekelde koolrabi en breng op smaak met olijfolie, peper en zout. Voeg ook de radijzen en lente-uien toe. Werk de salade af met een handvol fijngehakte peterselie en de geitenkaas.