
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Maïskolven Maïskolf | 2 | |
Appels Appel | 1 | |
Uien Ui | 1 | |
Gerookte forel Gerookte forel | 200 g g | |
Olijfolie Olijfolie | 1 el el | |
Magere yoghurt Magere yoghurt | 3 el el | |
Citroensap Citroensap | 3 el el | |
Bieslook
Bieslook (gehakt) | 2 el el | |
Peper Peper | ||
Zout Zout | ||
Stokbroden Stokbrood | 1 |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSalade van maïs
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij de korrels van de maïskolf en kook de korrels in 8 minuten gaar in water. Giet af.
- Snij de appel in blokjes en bedruppel met 1/3 van het citroensap. Snipper de ui en haal het vlees van de forel.
- Maak een dressing van de olie, yoghurt en het resterende citroensap meng alles door elkaar. Voeg de bieslook toe en kruid met peper en zout.
- Serveer met (geroosterd) stokbrood.