De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Salade van maïs

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Maïskolven Maïskolf2
Appels Appel1
Uien Ui1
Gerookte forel Gerookte forel200 g g
Olijfolie Olijfolie1 el el
Magere yoghurt Magere yoghurt3 el el
Citroensap Citroensap3 el el
Bieslook Bieslook
(gehakt)
2 el el
Peper Peper
Zout Zout
Stokbroden Stokbrood1

Salade van maïs

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(1)

Bereiding

  1. Snij de korrels van de maïskolf en kook de korrels in 8 minuten gaar in water. Giet af.
  2. Snij de appel in blokjes en bedruppel met 1/3 van het citroensap. Snipper de ui en haal het vlees van de forel.
  3. Maak een dressing van de olie, yoghurt en het resterende citroensap meng alles door elkaar. Voeg de bieslook toe en kruid met peper en zout.
  4. Serveer met (geroosterd) stokbrood.