
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Parelhoenfilets Parelhoenfilet | 4 | ||
Olijfolie Olijfolie | |||
Kappertjes Kappertjes | 3 el el | ||
Ansjovisfilets in olijfolie Ansjovisfilet in olijfolie | 8 | ||
Groene olijven
Groene olijf (ontpit) | 100 g g | ||
Peterselie Peterselie | |||
Basilicum Basilicum | |||
Tomaten Tomaat | 3 | ||
Toasts met tomaat en zwarte olijven Toasts met tomaat en zwarte olijven | 130 g g | ||
Pesto
Pesto (ricotta-walnoten) | 190 g g | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSalade van parelhoen met tomatensalsa
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Hak de kappertjes, de ansjovisfilets op olijfolie, de groene olijven en een handvol peterselie en basilicum grof en meng.
- Bak de parelhoenfilets goudbruin in de olijfolie. Kruid met peper en zout. Bak nog een tiental minuten in de voorverwarmde oven.
- Hak de tomaten grof en meng met het olijvenmengsel.
- Versnij de parelhoenfilets en serveer met de tomatensalsa, de luxetoasts met tomaat en zwarte olijven en de ricotta-walnotenpesto.