De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Salade van parelhoen met tomatensalsa

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Parelhoenfilets Parelhoenfilet4
Olijfolie Olijfolie
Kappertjes Kappertjes3 el el
Ansjovisfilets in olijfolie Ansjovisfilet in olijfolie8
Groene olijven Groene olijf
(ontpit)
100 g g
Peterselie Peterselie
Basilicum Basilicum
Tomaten Tomaat3
Toasts met tomaat en zwarte olijven Toasts met tomaat en zwarte olijven130 g g
Pesto Pesto
(ricotta-walnoten)
190 g g
Peper Peper
Zout Zout

Salade van parelhoen met tomatensalsa

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(2)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Hak de kappertjes, de ansjovisfilets op olijfolie, de groene olijven en een handvol peterselie en basilicum grof en meng.
  3. Bak de parelhoenfilets goudbruin in de olijfolie. Kruid met peper en zout. Bak nog een tiental minuten in de voorverwarmde oven.
  4. Hak de tomaten grof en meng met het olijvenmengsel.
  5. Versnij de parelhoenfilets en serveer met de tomatensalsa, de luxetoasts met tomaat en zwarte olijven en de ricotta-walnotenpesto.