Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Prosciutto Prosciutto | 120 g g | |
Stronkjes witloof Stronkje witloof | 3 | |
Rode uien Rode ui | 1 | |
Groene appels Groene appel | 2 | |
Mosterd
Mosterd (luxemosterd honing-dille) | ||
Gemengde noten Gemengde noten | 100 g g | |
Peper Peper |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSalade van prosciutto cotto met witloof, appel en noten
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij het witloof en de rode ui in brede repen. Verdeel samen met de prosciutto over borden.
- Snij de appels in blokjes en verdeel over de salade. Kruid met peper van de molen.
- Werk af met enkele theelepels luxemosterd en gehakte noten.