De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Salade van prosciutto cotto met witloof, appel en noten

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Prosciutto Prosciutto120 g g
Stronkjes witloof Stronkje witloof3
Rode uien Rode ui1
Groene appels Groene appel2
Mosterd Mosterd
(luxemosterd honing-dille)
Gemengde noten Gemengde noten100 g g
Peper Peper

Salade van prosciutto cotto met witloof, appel en noten

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

10 min.
(1)

Bereiding

  1. Snij het witloof en de rode ui in brede repen. Verdeel samen met de prosciutto over borden.
  2. Snij de appels in blokjes en verdeel over de salade. Kruid met peper van de molen.
  3. Werk af met enkele theelepels luxemosterd en gehakte noten.