Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Rosbief Rosbief | 400 g g | |
Boter Boter | 20 g g | |
Kwarteleitjes Kwarteleitje | 12 | |
Rode uien Rode ui | 0,5 | |
Dadels Dadel | 100 g g | |
Tomaten Tomaat | 2 | |
Kroppen sla Krop sla | 1 | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Munt Munt | ||
Peterselie Peterselie | ||
Balsamicocrème Balsamicocrème | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSalade van rosbief met kwarteleitjes en dadels
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Bak de rosbief goudbruin in een pan met een klontje boter. Kruid met peper en zout. Leg de rosbief in een braadslee en bak 15 minuten in de voorverwarmde oven. Haal daarna uit de oven, wikkel in aluminiumfolie en laat 20 minuten rusten.
- Kook de kwarteleitjes intussen 2 minuten in gezouten water, laat afkoelen en pel ze daarna.
- Snij de rode ui in reepjes, de ontpitte dadels en tomaten in blokjes. Was de sla en verdeel over de borden. Snij de rosbief in zeer dunne plakjes en halveer de kwarteleitjes. Verdeel over de sla en werk af met de tomaten en dadels. Bestrooi met de fijngehakte munt en plukjes peterselie. Breng op smaak met olijfolie, balsamicocrème, peper en zout.