De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Salade van sperziebonen en makreel met zachte mosterd-notenvinaigrette

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Makreelfilet in zonnebloemolie Makreelfilet in zonnebloemolie500 g g
Sperziebonen Sperziebonen200 g g
Blauwe bessen Blauwe bes40 g g
Appels Appel
(Jonagold)
1
Bieslook Bieslook
Rode uien Rode ui
(klein formaat)
1

Voor de vinaigrette

Gemengde noten Gemengde noten
(fijngehakt)
40 g g
Mosterd Mosterd8 g g
Appelsap Appelsap5 cl cl
Olijfolie Olijfolie3 cl cl

Salade van sperziebonen en makreel met zachte mosterd-notenvinaigrette

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(5)

Bereiding

  1. Laat de makreelfilet uitlekken op keukenpapier.
  2. Kook de boontjes beetgaar in ruim kokend water en laat ze schrikken in ijswater. Pel en reinig de ui en snijd in fijne plakjes met de mandoline. Snijd de blauwe bessen doormidden. Was de appel, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in fijne plakjes.
  3. Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette onder elkaar.
  4. Stel de salade op basis van de groenten en het fruit en werk af met de makreel en gesnipperde bieslook. Serveer er de vinaigrette apart bij.

TIP: Lekker met een fitnessbaguette.