
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Makreelfilet in zonnebloemolie Makreelfilet in zonnebloemolie | 500 g g | |
Sperziebonen Sperziebonen | 200 g g | |
Blauwe bessen Blauwe bes | 40 g g | |
Appels
Appel (Jonagold) | 1 | |
Bieslook Bieslook | ||
Rode uien
Rode ui (klein formaat) | 1 |
Voor de vinaigrette
Gemengde noten
Gemengde noten (fijngehakt) | 40 g g | |
Mosterd Mosterd | 8 g g | |
Appelsap Appelsap | 5 cl cl | |
Olijfolie Olijfolie | 3 cl cl |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSalade van sperziebonen en makreel met zachte mosterd-notenvinaigrette
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Laat de makreelfilet uitlekken op keukenpapier.
- Kook de boontjes beetgaar in ruim kokend water en laat ze schrikken in ijswater. Pel en reinig de ui en snijd in fijne plakjes met de mandoline. Snijd de blauwe bessen doormidden. Was de appel, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in fijne plakjes.
- Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette onder elkaar.
- Stel de salade op basis van de groenten en het fruit en werk af met de makreel en gesnipperde bieslook. Serveer er de vinaigrette apart bij.
TIP: Lekker met een fitnessbaguette.