
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Venkels Venkel | 1 | ||
Sinaasappels Sinaasappel | 1 | ||
Sinaasappels
Sinaasappel (uitgeperst) | 0,5 | ||
Tonijn in zonnebloemolie
Tonijn in zonnebloemolie (uitgelekt) | 185 g g | ||
Muntblaadjes
Muntblaadje (fijngehakt) | 6 | ||
Avocado's
Avocado (in plakjes) | 1 | ||
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge | 2 el el | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSalade van venkel en tonijn
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij de venkel in flinterdunne plakjes. Gebruik eventueel een mandoline. Snij de sinaasappel in partjes.
- Schik de venkel op een grote schaal. Leg er de sinaasappelpartjes, tonijn en avocado bij en bestrooi met de munt.
- Meng het sinaasappelsap met de olijfolie.Kruid met peper en zout en sprenkel dedressing over de salade. Serveer meteen.