De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Salade van venkel en tonijn

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Venkels Venkel1
Sinaasappels Sinaasappel1
Sinaasappels Sinaasappel
(uitgeperst)
0,5
Tonijn in zonnebloemolie Tonijn in zonnebloemolie
(uitgelekt)
185 g g
Muntblaadjes Muntblaadje
(fijngehakt)
6
Avocado's Avocado
(in plakjes)
1
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge2 el el
Peper Peper
Zout Zout

Salade van venkel en tonijn

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(2)

Bereiding

  1. Snij de venkel in flinterdunne plakjes. Gebruik eventueel een mandoline. Snij de sinaasappel in partjes.
  2. Schik de venkel op een grote schaal. Leg er de sinaasappelpartjes, tonijn en avocado bij en bestrooi met de munt.
  3. Meng het sinaasappelsap met de olijfolie.Kruid met peper en zout en sprenkel dedressing over de salade. Serveer meteen.