De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Saté van balsamico-beef met roquefort boter en gegrilde groenten

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Entrecôte Entrecôte2
Knoflook Knoflook1 stukken stuk
Balsamicoazijn Balsamicoazijn3 el el
Mosterd Mosterd1 el el
Olijfolie Olijfolie
Sojasaus Sojasaus
Boter Boter125 g g
Roquefort Roquefort100 g g
Kerstomaten Kerstomaat250 g g
Zoete aardappelen Zoete aardappel2
Rode uien Rode ui2

Saté van balsamico-beef met roquefort boter en gegrilde groenten

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(21)

Bereiding

  1. Snijd de entrecote in hapklare stukken.Pers de look en meng met de balsamico, de peper, mosterd, olijfolie en sojasaus. Verdeel over het vlees en laat een tweetal uur marineren in de koelkast.
  2. Breng ondertussen de boter en de roquefort op kamertemperatuur en meng onder elkaar.
    Snijd de zoete aardappel in dikke frieten en de rode ui in twee. Verhit een (gril)pan en bak de groentjes gaar. Voeg even later de kerstomaatjes toe en gril of bak mee.
  3. Rijg de stukken vlees op stokjes, verhit een klont boter in een pan en bak de satés gaar. Serveer de satés met de groentjes en de roquefort boter.