
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Entrecôte Entrecôte | 2 | |
Knoflook Knoflook | 1 stukken stuk | |
Balsamicoazijn Balsamicoazijn | 3 el el | |
Mosterd Mosterd | 1 el el | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Sojasaus Sojasaus | ||
Boter Boter | 125 g g | |
Roquefort Roquefort | 100 g g | |
Kerstomaten Kerstomaat | 250 g g | |
Zoete aardappelen Zoete aardappel | 2 | |
Rode uien Rode ui | 2 |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSaté van balsamico-beef met roquefort boter en gegrilde groenten
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snijd de entrecote in hapklare stukken.Pers de look en meng met de balsamico, de peper, mosterd, olijfolie en sojasaus. Verdeel over het vlees en laat een tweetal uur marineren in de koelkast.
- Breng ondertussen de boter en de roquefort op kamertemperatuur en meng onder elkaar.
Snijd de zoete aardappel in dikke frieten en de rode ui in twee. Verhit een (gril)pan en bak de groentjes gaar. Voeg even later de kerstomaatjes toe en gril of bak mee. - Rijg de stukken vlees op stokjes, verhit een klont boter in een pan en bak de satés gaar. Serveer de satés met de groentjes en de roquefort boter.