Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
scampi's
scampi (gepeld, darmkanaal verwijderd) | 20 | |
Zalmfilets
Zalmfilet (in blokjes) | 350 g g | |
Uien
Ui (groot formaat, gesnipperd) | 1 | |
Tomatenpuree Tomatenpuree | 1 el el | |
Kookroom Kookroom | 250 ml ml | |
Peterselie
Peterselie (gehakt) | 3 el el | |
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge | ||
Cayennepeper Cayennepeper | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listScampipannetje met zalm
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Fruit de ui glazig in wat olijfolie. Doe er de scampi’s bij en bak ze mooi rozig. Schep de scampi’s uit de pan.
- Giet opnieuw wat olijfolie in de pan en bak de zalmblokjes goudbruin. Schep uit de pan.
- Zet het vuur laag, giet de room in de pan en roer de aanbaksels los. Roer er de tomatenpuree door en kruid met peper, zout en cayennepeper. Doe er de scampi’s en zalm weer bij en laat nog even opwarmen.
- Schep de scampi' s in de borden en werk af met de peterselie. Lekker met rijst.