De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Scampipannetje met zalm

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

scampi's scampi
(gepeld, darmkanaal verwijderd)
20
Zalmfilets Zalmfilet
(in blokjes)
350 g g
Uien Ui
(groot formaat, gesnipperd)
1
Tomatenpuree Tomatenpuree1 el el
Kookroom Kookroom250 ml ml
Peterselie Peterselie
(gehakt)
3 el el
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge
Cayennepeper Cayennepeper
Peper Peper
Zout Zout

Scampipannetje met zalm

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(112)

Bereiding

  1. Fruit de ui glazig in wat olijfolie. Doe er de scampi’s bij en bak ze mooi rozig. Schep de scampi’s uit de pan.
  2. Giet opnieuw wat olijfolie in de pan en bak de zalmblokjes goudbruin. Schep uit de pan.
  3. Zet het vuur laag, giet de room in de pan en roer de aanbaksels los. Roer er de tomatenpuree door en kruid met peper, zout en cayennepeper. Doe er de scampi’s en zalm weer bij en laat nog even opwarmen.
  4. Schep de scampi' s in de borden en werk af met de peterselie. Lekker met rijst.