
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Mango's Mango | 1 | |
scampi's scampi | 20 | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Voor de currymarinade
Limoenen Limoen | 1 | |
Olijfolie Olijfolie | 1 dl dl | |
Currypoeder Currypoeder | 1 tl tl |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listScampispiesjes met mango
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Voor de currymarinade: rasp de schil van de limoen fijn en pers het sap. Doe alle ingrediënten in een blender en mix fijn. Kruid de marinade met peper en zout.
- Laat houten spiesjes 1 uur weken in water (dit voorkomt dat ze verbranden tijdens het bakken).
- Schil de mango en snij het vruchtvlees in grote blokjes. Rijg deze afwisselend met de scampi’s aan de geweekte spiesjes. Kruid met peper en zout en leg de spiesjes 10 minuten in de currymarinade.
- Bak de scampispiesjes 4 à 5 minuten op een hete barbecue.