Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Praagse schnitzels Praagse schnitzel | 4 | |
Arachideolie Arachideolie | 100 ml ml | |
Halve stokbroden Half stokbrood | 4 | |
komkommers Komkommer | 1 | |
Zure room met kruiden Zure room met kruiden | 2 el el | |
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze | 5 el el | |
Rucola Rucola | 50 g g | |
Augurken Augurk | 12 sneetjes sneetje | |
Tomaten
Tomaat (in plakjes) | 2 | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSchnitz-burger
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verhit de arachideolie in een koekenpan en bak de schnitzels goudbruin.
- Snij de komkommer in blokjes. Meng de zure room met de yoghurt en kruid met peper en zout. Meng er de komkommerblokjes onder.
- Snij elk half stokbrood door en beleg met rucola, tomaat, augurk, reepjes schnitzel en de komkommersalade.
TIP: Door de schnitzels voor het bakken met cayennepeper te bestrooien, krijgt je burger meer pit.