De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Schnitz-burger

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Praagse schnitzels Praagse schnitzel4
Arachideolie Arachideolie100 ml ml
Halve stokbroden Half stokbrood4
komkommers Komkommer1
Zure room met kruiden Zure room met kruiden2 el el
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze5 el el
Rucola Rucola50 g g
Augurken Augurk12 sneetjes sneetje
Tomaten Tomaat
(in plakjes)
2
Peper Peper
Zout Zout

Schnitz-burger

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(8)

Bereiding

  1. Verhit de arachideolie in een koekenpan en bak de schnitzels goudbruin.
  2. Snij de komkommer in blokjes. Meng de zure room met de yoghurt en kruid met peper en zout. Meng er de komkommerblokjes onder.
  3. Snij elk half stokbrood door en beleg met rucola, tomaat, augurk, reepjes schnitzel en de komkommersalade.

TIP: Door de schnitzels voor het bakken met cayennepeper te bestrooien, krijgt je burger meer pit.