Schnitzel caprese met spaghetti

Schnitzel caprese met spaghetti
MoeilijkheidMakkelijk
Koken40 min

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220°C. Snij de mozzarella, tomaten en courgette in plakjes. Bak de schnitzels langs beide kanten kort goudbruin in olijfolie.

  2. Leg ze in een ovenschaal. Beleg met plakjes courgette en kruid met peper en zout. Beleg met de plakjes tomaat en kruid met peper en zout. Beleg tot slot met de mozzarella, strooi er de pijnboompitten over en druppel er nog olijfolie over. Zet de schaal 20 minuten in de oven.

  3. Kook ondertussen de pasta beetgaar. Snipper de sjalotjes en bak ze glazig in olijfolie. Pers er de teentjes look bij en laat 1 minuut mee bakken. Giet de pasta af en schep mee in de pan. Werk de schnitzel caprese af met basilicum en geef er de pasta bij.