De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Schnitzel caprese met spaghetti

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Praagse schnitzels Praagse schnitzel4
Mozzarella Mozzarella1 bollen bol
Tomaten Tomaat2
Courgettes Courgette1
Sjalotten Sjalot2
Teentjes knoflook Teentje knoflook3
Basilicum Basilicum1 bosjes bosje
Pijnboompitten Pijnboompitten40 g g
Spaghetti Spaghetti400 g g
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Schnitzel caprese met spaghetti

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(104)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220°C. Snij de mozzarella, tomaten en courgette in plakjes. Bak de schnitzels langs beide kanten kort goudbruin in olijfolie.
  2. Leg ze in een ovenschaal. Beleg met plakjes courgette en kruid met peper en zout. Beleg met de plakjes tomaat en kruid met peper en zout. Beleg tot slot met de mozzarella, strooi er de pijnboompitten over en druppel er nog olijfolie over. Zet de schaal 20 minuten in de oven.
  3. Kook ondertussen de pasta beetgaar. Snipper de sjalotjes en bak ze glazig in olijfolie. Pers er de teentjes look bij en laat 1 minuut mee bakken. Giet de pasta af en schep mee in de pan. Werk de schnitzel caprese af met basilicum en geef er de pasta bij.