
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Praagse schnitzels Praagse schnitzel | 4 | |
Mozzarella Mozzarella | 1 bollen bol | |
Tomaten Tomaat | 2 | |
Courgettes Courgette | 1 | |
Sjalotten Sjalot | 2 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 3 | |
Basilicum Basilicum | 1 bosjes bosje | |
Pijnboompitten Pijnboompitten | 40 g g | |
Spaghetti Spaghetti | 400 g g | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSchnitzel caprese met spaghetti
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220°C. Snij de mozzarella, tomaten en courgette in plakjes. Bak de schnitzels langs beide kanten kort goudbruin in olijfolie.
- Leg ze in een ovenschaal. Beleg met plakjes courgette en kruid met peper en zout. Beleg met de plakjes tomaat en kruid met peper en zout. Beleg tot slot met de mozzarella, strooi er de pijnboompitten over en druppel er nog olijfolie over. Zet de schaal 20 minuten in de oven.
- Kook ondertussen de pasta beetgaar. Snipper de sjalotjes en bak ze glazig in olijfolie. Pers er de teentjes look bij en laat 1 minuut mee bakken. Giet de pasta af en schep mee in de pan. Werk de schnitzel caprese af met basilicum en geef er de pasta bij.