
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Schotse gerookte zalmfilet Schotse gerookte zalmfilet | 150 g g | ||
Stronkjes witloof Stronkje witloof | 2 | ||
Chili olie Chili olie |
Voor de appeldressing
Sjalotten Sjalot | 1 | ||
Bieslook Bieslook | |||
Groene appels Groene appel | 2 | ||
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze | 50 g g | ||
Citroenen
Citroen (uitgeperst) | 0,5 | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSchotse gerookte zalm met appel en witloof
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Maak eerst de appeldressing. Snipper de sjalot en een handvol bieslook, snij de groene appels in blokjes. Meng de yoghurt met het citroensap en kruid met peper en zout. Schep er de appel, bieslook en sjalot onder.
- Maak het witloof schoon en snij in repen.
- Snij de gerookte zalmfilet in plakjes en serveer met het witloof en de appeldressing. Werk af met chilidipolie en gesnipperd bieslook.