De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Schotse gerookte zalm met appel en witloof

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Schotse gerookte zalmfilet Schotse gerookte zalmfilet150 g g
Stronkjes witloof Stronkje witloof2
Chili olie Chili olie

Voor de appeldressing

Sjalotten Sjalot1
Bieslook Bieslook
Groene appels Groene appel2
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze50 g g
Citroenen Citroen
(uitgeperst)
0,5
Peper Peper
Zout Zout

Schotse gerookte zalm met appel en witloof

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

10 min.
(10)

Bereiding

  1. Maak eerst de appeldressing. Snipper de sjalot en een handvol bieslook, snij de groene appels in blokjes. Meng de yoghurt met het citroensap en kruid met peper en zout. Schep er de appel, bieslook en sjalot onder.
  2. Maak het witloof schoon en snij in repen.
  3. Snij de gerookte zalmfilet in plakjes en serveer met het witloof en de appeldressing. Werk af met chilidipolie en gesnipperd bieslook.