De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Schotse gerookte zalm met appel-tijmdressing

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Gerookte zalm Gerookte zalm200 g g
Appels Appel1
Tijm Tijm
Olijfolie Olijfolie1 el el
Limoenen Limoen
(geperst)
0,5
Mosterd Mosterd1 tl tl
Pijnboompitten Pijnboompitten
(geroosterd)
1 el el
Peper Peper
Zout Zout

Schotse gerookte zalm met appel-tijmdressing

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(4)

Bereiding

  1. Schil en snij de appel in kleine blokjes. Hak een handvol tijm fijn. Meng de olijfolie met het limoensap en de mosterd. Voeg de appel en tijm toe. Kruid met peper en zout.
  2. Verdeel de gerookte zalm over vier bordjes en lepel er de appel-tijmdressing over. Werk af met de geroosterde pijnboompitten.