
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Gerookte zalm Gerookte zalm | 200 g g | |
Appels Appel | 1 | |
Tijm Tijm | ||
Olijfolie Olijfolie | 1 el el | |
Limoenen
Limoen (geperst) | 0,5 | |
Mosterd Mosterd | 1 tl tl | |
Pijnboompitten
Pijnboompitten (geroosterd) | 1 el el | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSchotse gerookte zalm met appel-tijmdressing
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Schil en snij de appel in kleine blokjes. Hak een handvol tijm fijn. Meng de olijfolie met het limoensap en de mosterd. Voeg de appel en tijm toe. Kruid met peper en zout.
- Verdeel de gerookte zalm over vier bordjes en lepel er de appel-tijmdressing over. Werk af met de geroosterde pijnboompitten.