De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Scones met zalmmousse, kerstomaatjes en basilicum

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Scones Scone8
Zalmmoot Zalmmoot250 g g
Gerookte zalm Gerookte zalm2 sneetjes sneetje
Mascarpone Mascarpone2 - 3 el el
Kerstomaten Kerstomaat
(in plakjes )
4
Basilicum Basilicum
(enkele blaadjes )
Peper Peper
Zout Zout

Scones met zalmmousse, kerstomaatjes en basilicum

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(13)

Bereiding

  1. Mix de zalm met de helft van de gerookte zalm en de mascarpone fijn. Kruid met peper en zout. Snij de resterende zalm in reepjes.
  2. Bereid de scones zoals vermeld op de verpakking en snij ze doormidden. Spuit op elke scone wat van de zalmmousse. Verdeel er de reepjes zalm en de plakjes kerstomaat over. Werk af met enkele basilicumblaadjes. Sluit de scones en serveer meteen.