
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Scones Scone | 8 | |
Zalmmoot Zalmmoot | 250 g g | |
Gerookte zalm Gerookte zalm | 2 sneetjes sneetje | |
Mascarpone Mascarpone | 2 - 3 el el | |
Kerstomaten
Kerstomaat (in plakjes ) | 4 | |
Basilicum
Basilicum (enkele blaadjes ) | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listScones met zalmmousse, kerstomaatjes en basilicum
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Mix de zalm met de helft van de gerookte zalm en de mascarpone fijn. Kruid met peper en zout. Snij de resterende zalm in reepjes.
- Bereid de scones zoals vermeld op de verpakking en snij ze doormidden. Spuit op elke scone wat van de zalmmousse. Verdeel er de reepjes zalm en de plakjes kerstomaat over. Werk af met enkele basilicumblaadjes. Sluit de scones en serveer meteen.