De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Sheet pan met krokante kabeljauw

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Zoete aardappelen Zoete aardappel
(in staafjes)
2
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(ongepeld)
6
Knolselders Knolselder
(in staafjes)
250 g g
Olijfolie Olijfolie
Pastinaken Pastinaak
(in staafjes)
2
Rode uien Rode ui
(in partjes)
2
Gedroogde tijm Gedroogde tijm2 el el
Wortelen Wortel
(in staafjes)
200 g g
Peper Peper
Zout Zout

Voor de vis

Kabeljauwfilets Kabeljauwfilet4
Olijfolie Olijfolie5 el el
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
2
Platte peterselie Platte peterselie
(gehakt)
2 el el
Cayennepeper Cayennepeper
Paneermeel Paneermeel6 el el
Peper Peper
Zout Zout

Sheet pan met krokante kabeljauw

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(13)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Doe alle groenten en de look in een kom en voeg olie, tijm, peper en zout toe. Hussel alles goed door elkaar.
  2. Verdeel de groenten op een met bakpapier beklede bakplaat en zet 30 minuten in de oven. Keer ze elke 10 minuten om.
  3. Kruid de vis met peper en zout. Meng de overige ingrediënten in een kommetje tot een stevig papje. Voeg eventueel nog wat extra olie toe als het mengsel te droog is.
  4. Leg de visfilets de laatste 10 minuten voor het einde van de baktijd op de groenten. Verdeel het paneermengsel over de visfilets en zet terug in de oven. De vis heeft dan een bruin en knapperig korstje.