Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Zoete aardappelen
Zoete aardappel (in staafjes) | 2 | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (ongepeld) | 6 | |
Knolselders
Knolselder (in staafjes) | 250 g g | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Pastinaken
Pastinaak (in staafjes) | 2 | |
Rode uien
Rode ui (in partjes) | 2 | |
Gedroogde tijm Gedroogde tijm | 2 el el | |
Wortelen
Wortel (in staafjes) | 200 g g | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Voor de vis
Kabeljauwfilets Kabeljauwfilet | 4 | |
Olijfolie Olijfolie | 5 el el | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 2 | |
Platte peterselie
Platte peterselie (gehakt) | 2 el el | |
Cayennepeper Cayennepeper | ||
Paneermeel Paneermeel | 6 el el | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSheet pan met krokante kabeljauw
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C. Doe alle groenten en de look in een kom en voeg olie, tijm, peper en zout toe. Hussel alles goed door elkaar.
- Verdeel de groenten op een met bakpapier beklede bakplaat en zet 30 minuten in de oven. Keer ze elke 10 minuten om.
- Kruid de vis met peper en zout. Meng de overige ingrediënten in een kommetje tot een stevig papje. Voeg eventueel nog wat extra olie toe als het mengsel te droog is.
- Leg de visfilets de laatste 10 minuten voor het einde van de baktijd op de groenten. Verdeel het paneermengsel over de visfilets en zet terug in de oven. De vis heeft dan een bruin en knapperig korstje.