
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Varkensgehakt Varkensgehakt | 500 g g | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 1 | |
Uien
Ui (gesnipperd) | 2 | |
Wortelen Wortel | 150 g g | |
Tarwebloem Tarwebloem | 1 el el | |
Runderbouillon Runderbouillon | 150 ml ml | |
Tomatenpuree Tomatenpuree | 2 el el | |
Aardappelen
Aardappel (bloemig) | 150 g g | |
Rode paprika's
Rode paprika (in blokjes) | 1 | |
Geraspte emmentaler Geraspte emmentaler | 3 el el | |
Boter Boter | ||
Melk Melk | ||
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listShepherd's pie met wortelpuree
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de aardappelen met de wortelen gaar in licht gezouten water. Giet af en pureer alles samen met de melk en een klontje boter. Kruid met peper en zout.
- Roerbak de uien, look en het gehakt in olijfolie. Voeg de paprika en tomatenpuree toe en bak even mee. Bestrooi met de bloem en roer goed. Blus met de bouillon. Kruid met peper en zout.
- Vet een ovenschaal in met boter. Doe er het gehaktmengsel in. Verdeel er de puree over en bestrooi met de emmentaler. Zet ongeveer 30 minuten in de oven.