De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Shepherd's pie met wortelpuree

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Varkensgehakt Varkensgehakt500 g g
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
1
Uien Ui
(gesnipperd)
2
Wortelen Wortel150 g g
Tarwebloem Tarwebloem1 el el
Runderbouillon Runderbouillon150 ml ml
Tomatenpuree Tomatenpuree2 el el
Aardappelen Aardappel
(bloemig)
150 g g
Rode paprika's Rode paprika
(in blokjes)
1
Geraspte emmentaler Geraspte emmentaler3 el el
Boter Boter
Melk Melk
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Shepherd's pie met wortelpuree

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

50 min.
(48)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de aardappelen met de wortelen gaar in licht gezouten water. Giet af en pureer alles samen met de melk en een klontje boter. Kruid met peper en zout.
  2. Roerbak de uien, look en het gehakt in olijfolie. Voeg de paprika en tomatenpuree toe en bak even mee. Bestrooi met de bloem en roer goed. Blus met de bouillon. Kruid met peper en zout.
  3. Vet een ovenschaal in met boter. Doe er het gehaktmengsel in. Verdeel er de puree over en bestrooi met de emmentaler. Zet ongeveer 30 minuten in de oven.