De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Sint-jakobskroketten en spinazieslaatje met gegrilde paprika en amandelen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Lente-uitjes Lente-ui8
Amandelnoten Amandelnoot2 el el
Sjalotten Sjalot1
Rode paprika's Rode paprika
(gegrilde)
1
Olijfolie Olijfolie1 el el
Peterselie Peterselie
Frituurolie Frituurolie
Bladspinazie Bladspinazie
Kroketten van sint-jakobsnoten Kroket van sint-jakobsnoten8
Citroenen Citroen1
Peper Peper
Zout Zout

Sint-jakobskroketten en spinazieslaatje met gegrilde paprika en amandelen

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(2)

Bereiding

  1. Maak de lente-uien schoon en snij in stukken. Hak de amandelen grof en snipper de sjalot. Snij de gegrilde rode paprika in blokjes. Stoof alles samen in de olijfolie.
  2. Frituur een handvol peterselie krokant in hete olie. Laat uitlekken op keukenpapier en kruid met een snuifje zout.
  3. Haal de pan met groenten van het vuur en roer er enkele handjes bladspinazie onder. Kruid met peper en zout. Werk af met de geraspte citroenschil.
  4. Frituur de sint-jakobskroketten en serveer meteen met het groenteslaatje en de gefrituurde peterselie. Werk af met wat zeste van citroen.