
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Lente-uitjes Lente-ui | 8 | ||
Amandelnoten Amandelnoot | 2 el el | ||
Sjalotten Sjalot | 1 | ||
Rode paprika's
Rode paprika (gegrilde) | 1 | ||
Olijfolie Olijfolie | 1 el el | ||
Peterselie Peterselie | |||
Frituurolie Frituurolie | |||
Bladspinazie Bladspinazie | |||
Kroketten van sint-jakobsnoten Kroket van sint-jakobsnoten | 8 | ||
Citroenen Citroen | 1 | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSint-jakobskroketten en spinazieslaatje met gegrilde paprika en amandelen
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Maak de lente-uien schoon en snij in stukken. Hak de amandelen grof en snipper de sjalot. Snij de gegrilde rode paprika in blokjes. Stoof alles samen in de olijfolie.
- Frituur een handvol peterselie krokant in hete olie. Laat uitlekken op keukenpapier en kruid met een snuifje zout.
- Haal de pan met groenten van het vuur en roer er enkele handjes bladspinazie onder. Kruid met peper en zout. Werk af met de geraspte citroenschil.
- Frituur de sint-jakobskroketten en serveer meteen met het groenteslaatje en de gefrituurde peterselie. Werk af met wat zeste van citroen.