De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Sint-jakobsschelpen met grijze garnalen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Coquilles Coquille4
Peterselie Peterselie
Grijze garnalen Grijze garnalen100 g g

Sint-jakobsschelpen met grijze garnalen

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(16)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Warm de sint-jakobsschelpen 20 minuten op in de voorverwarmde oven.
  3. Hak een handvol peterselie fijn.
  4. Werk de sint-jakobsschelpen af met de gehakte peterselie en grijze garnalen.