
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Coquilles Coquille | 8 | |
Boter Boter | 50 g g | |
Citroenen Citroen | 1 | |
Peterselie Peterselie | ||
Broden
Brood (voor de afwerking) | 4 sneetjes sneetje | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSint-jakobsvruchten met citroenboter
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Breng de boter op kamertemperatuur. Rasp de schil en pers het sap van de citroen. Hak een handvol peterselie fijn. Meng al deze ingrediënten onder elkaar. Kruid met peper en zout. Rol de boter in plasticfolie en laat opstijven in de koelkast.
- Rooster de sneetjes brood vlak voor het serveren. Grill de sint-jakobsvruchten en leg een dun schijfje citroenboter op elk. Werk af met het geroosterde brood.
ONZE WIJNTIP: Vin d'Alsace J. P. Muller Riesling AOP, 2014