De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Sint-jakobsvruchten met citroenboter

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Coquilles Coquille8
Boter Boter50 g g
Citroenen Citroen1
Peterselie Peterselie
Broden Brood
(voor de afwerking)
4 sneetjes sneetje
Peper Peper
Zout Zout

Sint-jakobsvruchten met citroenboter

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

60 min.
(4)

Bereiding

  1. Breng de boter op kamertemperatuur. Rasp de schil en pers het sap van de citroen. Hak een handvol peterselie fijn. Meng al deze ingrediënten onder elkaar. Kruid met peper en zout. Rol de boter in plasticfolie en laat opstijven in de koelkast.
  2. Rooster de sneetjes brood vlak voor het serveren. Grill de sint-jakobsvruchten en leg een dun schijfje citroenboter op elk. Werk af met het geroosterde brood.

ONZE WIJNTIP: Vin d'Alsace J. P. Muller Riesling AOP, 2014