
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Coquilles Coquille | 8 | |
Citroensap Citroensap | 10 cl cl | |
Suiker Suiker | 50 g g | |
komkommers Komkommer | 0,5 | |
Sjalotten Sjalot | 1 | |
Kappertjes Kappertjes | 1 el el | |
Peterselie Peterselie | ||
Walnoten Walnoten | ||
Vloeibare honing Vloeibare honing | 1 el el | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSint-jakobsvruchten met gekaramelliseerde walnoten en groene salsa
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Breng het citroensap aan de kook met de suiker. Schil en snij de komkommer in kleine blokjes. Hak de sjalot en kappertjes fijn. Voeg toe aan de komkommer en overgiet met de citroensiroop. Hak een handvol peterselie fijn en voeg toe. Kruid met peper en zout.
- Hak een handvol walnoten grof en rooster in een antikleefpan. Giet er de honing over en laat karamelliseren.
- Bak de sint-jakobsvruchten kort in een droge pan op een hoog vuur en kruid met peper en zout. Serveer met de groene salsa en de gekaramelliseerde walnoten.
ONZE WIJNTIP: Mercurey AOP, 2014