
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Skreifilet met vel Skreifilet met vel | 250 g g | |
Boter Boter | 25 g g | |
Walnoten Walnoten | 50 g g | |
Rode uien
Rode ui (groot formaat, zeer fijn gehakt) | 0,5 | |
Bieslook Bieslook | ||
Bloemkolen
Bloemkool (fijngehakt) | 10 g g |
Voor de mousse:
Bloemkolen
Bloemkool (in roosjes) | 200 g g | |
Volle melk Volle melk | 1 dl dl | |
Gevogeltebouillon Gevogeltebouillon | 1 dl dl | |
Boter Boter | 50 g g | |
Zeezout Zeezout | ||
Peper Peper |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSkrei met noten en bloemkoolmousse
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Warm de oven voor op 180 °C.
- Maak de mousse: Kook de bloemkoolroosjes gaar in de bouillon en melk. Giet af, doe de roosjes met de boter in een blender en mix tot een mousse. Breng op smaak met peper en zout en passeer eventueel door een fijne zeef.
- Verdeel de porties skrei op een ovenschaal en schik er wat boter op. Gaar ca. 10 min. in de voorverwarmde oven.
- Kleur de paranoten samen met de fijngehakte rode ajuin in een koekenpan. Hak fijn en werk af met fijngehakte bieslook.
- Presenteer de skrei met de notenmengeling erop. Schik er de bloemkoolmousse en wat fijngehakte bloemkool bij. Werk af met de visboter.