
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Erwten Erwten | 200 g g | |
Lamsfilets Lamsfilet | 2 | |
Olijfolie Olijfolie | 1 el el | |
Munt Munt | 1 bosjes bosje | |
Feta Feta | 150 g g | |
Dadels Dadel | 8 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | |
Rode uien Rode ui | 1 | |
Limoenen
Limoen (geperst) | 1 | |
Hazelnotenolie Hazelnotenolie | ||
Balsamicocrème Balsamicocrème | 1 el el | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSlaatje van lamsfilet met erwten, munt en dadels
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Blancheer de erwten in kokend ongezouten water. Giet af en verfris onder koud stromend water. Bak de lamsfilets rosé in de olijfolie. Kruid met peper en zout.
- Hak de munt fijn en meng met de erwten en de verkruimelde feta. Snij de dadels in vieren en snipper de knoflook. Voeg toe aan de erwten. Snij de rode ui in reepjes.
- Stel de salade samen en breng op smaak met het limoensap, enkele eetlepels hazelnotenolie, peper en zout. Werk af met de in plakjes gesneden lamsfilet en de balsamicocrème.
ONZE WIJNTIP: Montagny 1er Cru AOP Cave de Genouilly, 2014