De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Slaatje van lamsfilet met erwten, munt en dadels

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Erwten Erwten200 g g
Lamsfilets Lamsfilet2
Olijfolie Olijfolie1 el el
Munt Munt1 bosjes bosje
Feta Feta150 g g
Dadels Dadel8
Teentjes knoflook Teentje knoflook2
Rode uien Rode ui1
Limoenen Limoen
(geperst)
1
Hazelnotenolie Hazelnotenolie
Balsamicocrème Balsamicocrème1 el el
Peper Peper
Zout Zout

Slaatje van lamsfilet met erwten, munt en dadels

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(0)

Bereiding

  1. Blancheer de erwten in kokend ongezouten water. Giet af en verfris onder koud stromend water. Bak de lamsfilets rosé in de olijfolie. Kruid met peper en zout.
  2. Hak de munt fijn en meng met de erwten en de verkruimelde feta. Snij de dadels in vieren en snipper de knoflook. Voeg toe aan de erwten. Snij de rode ui in reepjes.
  3. Stel de salade samen en breng op smaak met het limoensap, enkele eetlepels hazelnotenolie, peper en zout. Werk af met de in plakjes gesneden lamsfilet en de balsamicocrème.

ONZE WIJNTIP: Montagny 1er Cru AOP Cave de Genouilly, 2014