De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Smakelijke ribbetjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Rugribben Rugrib
(provençaalse marinade)
2
Maïskolven Maïskolf4
Oosterse taboulé Oosterse taboulé400 g g

Voor de marinade

Mosterd Mosterd50 g g
Ketchup Ketchup3 dl dl
Vloeibare honing Vloeibare honing1 dl dl
Cayennepeper Cayennepeper2 g g
Paprikapoeder Paprikapoeder2 g g
Gedroogde oregano Gedroogde oregano2 g g

Smakelijke ribbetjes

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

45 min.
(0)

Bereiding

  1. Maak de marinade door alle ingrediënten te mengen.
  2. Schik de maïskolven in een schaal en giet er de marinade over. Bedek met folie en laat gedurende 12 uur marineren in de koeling.
  3. Verwarm je oven voor op 170 °C.
  4. Schik de maïskolven en rugribben op aluminiumfolie en bak beiden gedurende ca. 40 min. gaar. Draai af en toe om.
  5. Voor de dipsaus:Laat de overgebleven marinade voor de helft inkoken.
  6. Presenteer alles samen en voeg er de taboulé bij.

TIP: Deze bereiding kan ook perfect op de BBQ.