
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Rugribben
Rugrib (provençaalse marinade) | 2 | ||
Maïskolven Maïskolf | 4 | ||
Oosterse taboulé Oosterse taboulé | 400 g g |
Voor de marinade
Mosterd Mosterd | 50 g g | ||
Ketchup Ketchup | 3 dl dl | ||
Vloeibare honing Vloeibare honing | 1 dl dl | ||
Cayennepeper Cayennepeper | 2 g g | ||
Paprikapoeder Paprikapoeder | 2 g g | ||
Gedroogde oregano Gedroogde oregano | 2 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSmakelijke ribbetjes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Maak de marinade door alle ingrediënten te mengen.
- Schik de maïskolven in een schaal en giet er de marinade over. Bedek met folie en laat gedurende 12 uur marineren in de koeling.
- Verwarm je oven voor op 170 °C.
- Schik de maïskolven en rugribben op aluminiumfolie en bak beiden gedurende ca. 40 min. gaar. Draai af en toe om.
- Voor de dipsaus:Laat de overgebleven marinade voor de helft inkoken.
- Presenteer alles samen en voeg er de taboulé bij.
TIP: Deze bereiding kan ook perfect op de BBQ.