
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Aardappelen
Aardappel (vastkokend, voorgekookt) | 6 | |
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas | 100 g g | |
Parmaham Parmaham | 3 sneetjes sneetje | |
Zure room Zure room | 100 g g | |
Bieslook Bieslook | ||
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSmashed potatoes
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij de parmaham in fijne reepjes.
- Plet de voorgekookte aardappelen voorzichtig met een lepel. Leg een laagje aluminiumfolie uit, vouw dubbel en besmeer met een laagje olijfolie. Leg de aardappelen op de ingevette aluminiumfolie.
- Kruid de aardappelen met peper, strooi er de reepjes parmaham over en rasp er wat Parmigiano Reggiano over.
- Grill de aardappelen op de BBQ gedurende 5 minuten bij een temperatuur van +/- 180°C.
- Strijk een lepeltje zure room op elke aardappel en werk af met gesnipperde bieslook.
Recept geïnspireerd doorYves, BBQ Master, in het kader vande Foodie Files. Lees hier meer!