
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Bananen Banaan | 0,5 | ||
Mango's
Mango (diepgevroren) | 100 g g | ||
Bladspinazie Bladspinazie | 50 g g | ||
Sinaasappels
Sinaasappel (sap) | 1 | ||
Yoghurt Yoghurt | 120 ml ml | ||
Honing Honing | 1 tl tl | ||
Munt Munt | 1 takjes takje |
Voor de granola
Havermoutvlokken Havermoutvlokken | 100 g g | ||
Pecannoten Pecannoten | 80 g g | ||
Honing Honing | 100 ml ml | ||
Zonnebloemolie Zonnebloemolie | 4 el el | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSmoothie parfait met granola
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Doe de pecannoten in de mixkom en hak 4 seconden/stand 4. Meng in een kom de olie met de honing.Voeg de noten, havermoutvlokken en een snuf zout toe. Meng goed zodat alles bedekt is met de honing. Verspreid de granola over een met bakpapier beklede bakplaat en zet 30 minuten in een voorverwarmde oven van 140°C. Schep het mengsel halverwege om. Laat de granola op de bakplaat afkoelen.
- Schil de banaan en snij in stukken. Doe in de mixkom.
- Voeg de resterende ingrediënten, behalve de munt, toe en mix alles 1 minuut/stand 8.
- Schep een laagje granola in een glas, giet er daarna de helft van het smoothiemengsel op. Herhaal op dezelfde manier en werk het glas af met een takje munt.