De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Smoothie parfait met granola

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Bananen Banaan0,5
Mango's Mango
(diepgevroren)
100 g g
Bladspinazie Bladspinazie50 g g
Sinaasappels Sinaasappel
(sap)
1
Yoghurt Yoghurt120 ml ml
Honing Honing1 tl tl
Munt Munt1 takjes takje

Voor de granola

Havermoutvlokken Havermoutvlokken100 g g
Pecannoten Pecannoten80 g g
Honing Honing100 ml ml
Zonnebloemolie Zonnebloemolie4 el el
Zout Zout

Smoothie parfait met granola

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

10 min.
(2)

Bereiding

  1. Doe de pecannoten in de mixkom en hak 4 seconden/stand 4. Meng in een kom de olie met de honing.Voeg de noten, havermoutvlokken en een snuf zout toe. Meng goed zodat alles bedekt is met de honing. Verspreid de granola over een met bakpapier beklede bakplaat en zet 30 minuten in een voorverwarmde oven van 140°C. Schep het mengsel halverwege om. Laat de granola op de bakplaat afkoelen.
  2. Schil de banaan en snij in stukken. Doe in de mixkom.
  3. Voeg de resterende ingrediënten, behalve de munt, toe en mix alles 1 minuut/stand 8.
  4. Schep een laagje granola in een glas, giet er daarna de helft van het smoothiemengsel op. Herhaal op dezelfde manier en werk het glas af met een takje munt.