De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Snelle bosbessensorbet en mangosorbet

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Voor de snelle bosbessensorbet :

Blauwe bessen Blauwe bes
(bevroren)
500 g g
Bananen Banaan
(bevroren)
2
Honing Honing2 el el

Voor de mangosorbet :

Mango's Mango1
Limoenen Limoen
(sap)
1
Suiker Suiker100 g g

Snelle bosbessensorbet en mangosorbet

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(14)

Bereiding

Snelle bosbessensorbet

  1. Doe de blauwe bessen, de bananen en dehoning in een blender en blend tot eenromige sorbet.
  2. Schep het mengsel dan in een bakje enzet nog eens een half uurtje in de vriezer.

Mangosorbet

  1. Schil het vruchtvlees van de mango instukjes. Doe in een blender en mix gladmet 200 ml water, het limoensap en desuiker.
  2. Schep het mengsel in een ijsmachineen draai de mangopuree tot sorbet.Geen ijsmachine? Schep de mangopureedan in een bakje en zet minstens 2 uurin de vriezer. Wil je een steviger sorbet,schep het mengsel dan in een bakje enzet nog eens een half uurtje in de vriezer.