Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Voor de snelle bosbessensorbet :
Blauwe bessen
Blauwe bes (bevroren) | 500 g g | |
Bananen
Banaan (bevroren) | 2 | |
Honing Honing | 2 el el |
Voor de mangosorbet :
Mango's Mango | 1 | |
Limoenen
Limoen (sap) | 1 | |
Suiker Suiker | 100 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSnelle bosbessensorbet en mangosorbet
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
Snelle bosbessensorbet
- Doe de blauwe bessen, de bananen en dehoning in een blender en blend tot eenromige sorbet.
- Schep het mengsel dan in een bakje enzet nog eens een half uurtje in de vriezer.
Mangosorbet
- Schil het vruchtvlees van de mango instukjes. Doe in een blender en mix gladmet 200 ml water, het limoensap en desuiker.
- Schep het mengsel in een ijsmachineen draai de mangopuree tot sorbet.Geen ijsmachine? Schep de mangopureedan in een bakje en zet minstens 2 uurin de vriezer. Wil je een steviger sorbet,schep het mengsel dan in een bakje enzet nog eens een half uurtje in de vriezer.