
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Tagliatelle Tagliatelle | 250 g g | |
Sjalotten
Sjalot (gesnipperd) | 1 | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 1 | |
Worsten Worst | 2 | |
Peterselie
Peterselie (fijngehakt) | 2 el el | |
Eieren Ei | 2 | |
Parmezaanse kaas
Parmezaanse kaas (geraspt) | 40 g g | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSnelle carbonara
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Bewaar wat van het kookvocht.
- Bak het sjalotje met de look glazig in olijfolie. Knijp het vlees uit de worsten en maak er met vochtige handen balletjes van. Voeg ze bij de sjalot en look en bak ze rondom goudbruin.
- Klop de eieren los met de peterselie, 2/3 van de kaas en enkele eetlepels van het pastakookvocht. Kruid met peper en zout.
- Giet de pasta af en schep de pasta onder de balletjes.
- Giet er het eimengsel onder en roerbak 1 minuut.
- Giet er nog wat van het pastakookwater bij als het gerecht te droog is. Kruid bij met peper en zout en strooi er de rest van de kaas over.