Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Nectarines Nectarine | 3 | |
Bladerdeeg Bladerdeeg | 1 vellen vel | |
Blauwe bessen Blauwe bes | 50 g g | |
Boter Boter | 2 el el | |
Suiker Suiker | 4 el el | |
Eieren Ei | 1 |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSnelle nectarinetaart
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de nectarines in dunne plakjes. Leg het vel bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat. Vouw de randen naar binnen zodat je een vierkant krijgt en druk aan. Prik er met een vork gaatjes in.
- Schik de nectarines op het bladerdeeg, maar hou de randen vrij. Bestrooi met de bosbessen, suiker en boter in stukjes.
- Scheid de dooier van het eiwit. Klop de dooier los en besmeer er de randen mee. Bak de taart 20 minuten in de oven.
TIP: lekker met slagroom.