
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Zalmfilets Zalmfilet | 500 g g | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | |
Citroensap Citroensap | 1 - 2 tl tl | |
Penne Penne | 400 g g | |
Avocado's
Avocado (rijp, maar niet té zacht) | 2 | |
Sinaasappels
Sinaasappel (geperst) | 1 | |
Kappertjes Kappertjes | 2 tl tl | |
Olijfolie Olijfolie | 3 el el | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSnelle pasta met zalm en avocado
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Was de zalmfilet, dep deze droog en snijd in blokjes. Pel de knoflook, pers de teentjes en meng ze met het citroensap, het zout, de peper en de olijfolie. Meng deze marinade onder de zalmblokjes.
- Kook de pasta beetgaar in kokend gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg de gemarineerde zalmblokjes in een ingevette pan en bak ze ca. 3 minuten rondom.
- Schil ondertussen de avocado’s, snijd ze in blokjes en besprenkel met sinaasappelsap. Laat de kappertjes uitlekken. Verhit ze met de avocadoblokjes ca. 1 tot 2 minuten in een pan en breng op smaak. Giet de pasta af en laat uitlekken.
- Meng de pasta met de zalm en de avocado en serveer.