De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Snelle pasta met zalm en avocado

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Zalmfilets Zalmfilet500 g g
Teentjes knoflook Teentje knoflook2
Citroensap Citroensap1 - 2 tl tl
Penne Penne400 g g
Avocado's Avocado
(rijp, maar niet té zacht)
2
Sinaasappels Sinaasappel
(geperst)
1
Kappertjes Kappertjes2 tl tl
Olijfolie Olijfolie3 el el
Peper Peper
Zout Zout

Snelle pasta met zalm en avocado

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(43)

Bereiding

  1. Was de zalmfilet, dep deze droog en snijd in blokjes. Pel de knoflook, pers de teentjes en meng ze met het citroensap, het zout, de peper en de olijfolie. Meng deze marinade onder de zalmblokjes.
  2. Kook de pasta beetgaar in kokend gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg de gemarineerde zalmblokjes in een ingevette pan en bak ze ca. 3 minuten rondom.
  3. Schil ondertussen de avocado’s, snijd ze in blokjes en besprenkel met sinaasappelsap. Laat de kappertjes uitlekken. Verhit ze met de avocadoblokjes ca. 1 tot 2 minuten in een pan en breng op smaak. Giet de pasta af en laat uitlekken.
  4. Meng de pasta met de zalm en de avocado en serveer.