De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Snelle rijsttaart

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Bladerdeeg Bladerdeeg1 vellen vel
Rijstpap Rijstpap800 g g
Suiker Suiker85 g g
Tarwebloem Tarwebloem75 g g
Eieren Ei4

Snelle rijsttaart

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(162)

Bereiding

  1. Leg het bladerdeeg met bakpapier op een bakvorm.
  2. Meng de rijst, suiker, bloem en eierdooiers in een kop.
  3. Klop de eiwitten luchtig en spatel zacht door het mengsel.
  4. Doe de vulling in de taartvorm.
  5. Bak 20 tot 25 minuten in een voorverwarmde oven van 210 °C.