
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Bladerdeeg Bladerdeeg | 1 vellen vel | ||
Rijstpap Rijstpap | 800 g g | ||
Suiker Suiker | 85 g g | ||
Tarwebloem Tarwebloem | 75 g g | ||
Eieren Ei | 4 |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSnelle rijsttaart
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Leg het bladerdeeg met bakpapier op een bakvorm.
- Meng de rijst, suiker, bloem en eierdooiers in een kop.
- Klop de eiwitten luchtig en spatel zacht door het mengsel.
- Doe de vulling in de taartvorm.
- Bak 20 tot 25 minuten in een voorverwarmde oven van 210 °C.