Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Bladerdeeg Bladerdeeg | 1 vellen vel | |
Rijstpap Rijstpap | 800 g g | |
Suiker Suiker | 85 g g | |
Tarwebloem Tarwebloem | 75 g g | |
Eieren Ei | 4 |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSnelle rijsttaart
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Leg het bladerdeeg met bakpapier op een bakvorm.
- Meng de rijst, suiker, bloem en eierdooiers in een kop.
- Klop de eiwitten luchtig en spatel zacht door het mengsel.
- Doe de vulling in de taartvorm.
- Bak 20 tot 25 minuten in een voorverwarmde oven van 210 °C.