Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Uien Ui | 1 | |
Zoete aardappelen Zoete aardappel | 1 | |
Ijsbergsla Ijsbergsla | 1 | |
Peterselie
Peterselie (fijngehakt) | 2 el el | |
Kipfilets Kipfilet | 400 g g | |
Roomkaas Roomkaas | 150 g g | |
Zoete maïs Zoete maïs | 150 g g | |
Currypoeder Currypoeder | 1 el el | |
Tortilla-wraps Tortilla-wrap | 8 | |
Cheddar Cheddar | 80 g g | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSnelle wrap met kip, zoete aardappel en maïs
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Schil de zoete aardappel en snij in reepjes. Snipper de ui en bak glazig in olijfolie. Voeg de kip in reepjes toe en roerbak 5 minuten. Voeg de zoete aardappel toe en roerbak nog eens 10 minuten. Breng op smaak met peper, zout en currypoeder.
- Verwarm de wraps in een droge koekenpan. Snij de ijsbergsla in reepjes.
- Besmeer de wraps met de roomkaas. Verdeel er de sla, zoete aardappel en kippenreepjes over, bestrooi met de mais, krulpeterselie en de gerastpe kaas. Rol op en serveer meteen. Geef er nog wat extra roomkaas bij.