De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Snelle wrap met kip, zoete aardappel en maïs

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Uien Ui1
Zoete aardappelen Zoete aardappel1
Ijsbergsla Ijsbergsla1
Peterselie Peterselie
(fijngehakt)
2 el el
Kipfilets Kipfilet400 g g
Roomkaas Roomkaas150 g g
Zoete maïs Zoete maïs150 g g
Currypoeder Currypoeder1 el el
Tortilla-wraps Tortilla-wrap8
Cheddar Cheddar80 g g
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout

Snelle wrap met kip, zoete aardappel en maïs

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(26)

Bereiding

  1. Schil de zoete aardappel en snij in reepjes. Snipper de ui en bak glazig in olijfolie. Voeg de kip in reepjes toe en roerbak 5 minuten. Voeg de zoete aardappel toe en roerbak nog eens 10 minuten. Breng op smaak met peper, zout en currypoeder.
  2. Verwarm de wraps in een droge koekenpan. Snij de ijsbergsla in reepjes.
  3. Besmeer de wraps met de roomkaas. Verdeel er de sla, zoete aardappel en kippenreepjes over, bestrooi met de mais, krulpeterselie en de gerastpe kaas. Rol op en serveer meteen. Geef er nog wat extra roomkaas bij.