
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Zoete aardappelen Zoete aardappel | 1 kg kg | |
Rode uien Rode ui | 4 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 3 | |
Currypoeder Currypoeder | ||
Paprikapoeder Paprikapoeder | ||
Water Water | ||
Kippenbouillon Kippenbouillon | 1 blokjes blokje | |
Groentebouillon Groentebouillon | 1 blokjes blokje | |
Cashewnoten Cashewnoten | 50 g g | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSoep van zoete aardappel en rode ui
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Schil de zoete aardappelen en snij ze in stukken. Pel en snij de rode ui in halve ringen.
- Stoof de ui en de knoflook aan in een bodempje olijfolie in een kookpot. Kruid met curry- en paprikapoeder. Doe er de zoete aardappel bij en laat enkele minuten met de rest meestoven.
- Overgiet met water tot ongeveer 2 cm boven de groenten. Doe er de bouillonblokjes bij en breng op smaak met peper en zout. Laat 40 minuten koken.
- Mix de soep glad. Werk af met gehakte cashewnoten.