Souvlaki met pitabroodjes, komkommer en opgeklopte feta

Souvlaki met pitabroodjes, komkommer en opgeklopte feta
MoeilijkheidMakkelijk
Koken30 min

Voorbereiding

    Voor de opgeklopte feta:

  1. Mix de feta samen met de roomkaas, het citroensap, de oregano en de peper in een blender of keukenrobot tot een smeuïg geheel.

  2. Zet tot gebruik in de koelkast.

  3. Voor de souvlaki:

  4. Meng het vlees met het citroensap, het paprikapoeder, de oregano, peper en zout en olijfolie en laat minstens een uur marineren in de koelkast.

  5. Verhit een grillpan op een hoog vuur en spies ondertussen de vleesstukjes op spiesjes.

  6. Bak de spiesjes in ongeveer 4 à 5 minuten rondom rond gaar.

  7. Haal de spiesjes uit de grillpan, maak proper met wat keukenpapier en leg de pitabroodjes in de pan. Bak ongeveer 1 minuut aan beide kanten.

  8. Haal de pitabroodjes uit de pan en besmeer met de opgeklopte feta. Beleg vervolgens met komkommerplakjes en het vlees.