De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Spaghetti

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Spaghetti Spaghetti500 g g
Gemengd gehakt Gemengd gehakt500 g g
Gezeefde tomaten Gezeefde tomaten1 kg kg
Wortelen Wortel500 g g
Rode paprika's Rode paprika2
Uien Ui2
Teentjes knoflook Teentje knoflook2
Geraspte emmentaler Geraspte emmentaler70 g g
Boter Boter

Spaghetti

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(18)

Bereiding

  1. Snipper de ui en knoflook fijn.
  2. Was en snijd de paprika’s in blokjes. Rasp de wortels en snijd ze ook in fijne stukjes.
  3. Fruit de ui en knoflook glazig in een klontje boter. Voeg daarna de groenten toe en laat ze meestoven.
  4. Kruid alles met peper en zout.
  5. Voeg de gezeefde tomaten toe.
  6. Laat het geheel op een laag vuur stoven tot de groenten beetgaar zijn.
  7. Verhit de boter in een braadpan en bak het gehakt mooi bruin op een matig vuur.
  8. Voeg de saus bij het gehakt.
  9. Kook de pasta al dente in gezouten water.
  10. Dien de pasta op met de saus en werk af met geraspte kaas.