
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Spaghetti Spaghetti | 500 g g | |
Gemengd gehakt Gemengd gehakt | 500 g g | |
Gezeefde tomaten Gezeefde tomaten | 1 kg kg | |
Wortelen Wortel | 500 g g | |
Rode paprika's Rode paprika | 2 | |
Uien Ui | 2 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | |
Geraspte emmentaler Geraspte emmentaler | 70 g g | |
Boter Boter |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSpaghetti
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snipper de ui en knoflook fijn.
- Was en snijd de paprika’s in blokjes. Rasp de wortels en snijd ze ook in fijne stukjes.
- Fruit de ui en knoflook glazig in een klontje boter. Voeg daarna de groenten toe en laat ze meestoven.
- Kruid alles met peper en zout.
- Voeg de gezeefde tomaten toe.
- Laat het geheel op een laag vuur stoven tot de groenten beetgaar zijn.
- Verhit de boter in een braadpan en bak het gehakt mooi bruin op een matig vuur.
- Voeg de saus bij het gehakt.
- Kook de pasta al dente in gezouten water.
- Dien de pasta op met de saus en werk af met geraspte kaas.