
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Spaghetti Spaghetti | 500 g g | ||
Gemengd gehakt Gemengd gehakt | 500 g g | ||
Gezeefde tomaten Gezeefde tomaten | 1 kg kg | ||
Wortelen Wortel | 500 g g | ||
Rode paprika's Rode paprika | 2 | ||
Uien Ui | 2 | ||
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | ||
Geraspte emmentaler Geraspte emmentaler | 70 g g | ||
Boter Boter |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSpaghetti
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snipper de ui en knoflook fijn.
- Was en snijd de paprika’s in blokjes. Rasp de wortels en snijd ze ook in fijne stukjes.
- Fruit de ui en knoflook glazig in een klontje boter. Voeg daarna de groenten toe en laat ze meestoven.
- Kruid alles met peper en zout.
- Voeg de gezeefde tomaten toe.
- Laat het geheel op een laag vuur stoven tot de groenten beetgaar zijn.
- Verhit de boter in een braadpan en bak het gehakt mooi bruin op een matig vuur.
- Voeg de saus bij het gehakt.
- Kook de pasta al dente in gezouten water.
- Dien de pasta op met de saus en werk af met geraspte kaas.