De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Spaghetti met artisjok, olijven en feta

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Spaghetti Spaghetti
(of linguine)
600 g g
Sjalotten Sjalot1
Teentjes knoflook Teentje knoflook3
Olijfolie Olijfolie2 el el
Groene olijven Groene olijf
(ontpit)
100 g g
Paté Paté
(met artisjokken)
6 el el
Pijnboompitten Pijnboompitten2 - 3
Basilicum Basilicum1 bosjes bosje
Feta Feta200 g g
Citroenen Citroen1
Peper Peper
Zout Zout

Spaghetti met artisjok, olijven en feta

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(21)

Bereiding

  1. Kook de spaghetti beetgaar in kokend gezouten water. Giet af en hou warm.
  2. Snipper intussen de sjalot en knoflook en fruit in de olijfolie. Voeg de groene olijven, de paté met artisjokken, de pijnboompitten en de basilicumblaadjes toe. Roer goed om en kruid met peper en zout.
  3. Schep het olijven-artisjokmengsel onder de spaghetti, werk af met de verkruimelde feta en de geraspte citroenschil. Serveer meteen.

ONZE WIJNTIP: Portrait Garnacha, 2015