
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Spaghetti Spaghetti | 500 g g | ||
Butternutpompoenen
Butternutpompoen (geschild gewicht) | 600 g g | ||
Rode uien Rode ui | 1 | ||
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | ||
Walnoten Walnoten | 100 g g | ||
Gerookt spek
Gerookt spek (blokjes) | 400 g g | ||
Parmezaanse kaas Parmezaanse kaas | 100 g g | ||
Citroenen
Citroen (zeste) | 1 | ||
Olijfolie Olijfolie | |||
Cayennepeper Cayennepeper | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSpaghetti met butternut, walnoten en spek
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking gaar.
- Schil de butternut, haal de pitjes eruit en snij in kleine blokjes van 1 op 1 centimeter. Versnipper de rode ui en plet de knoflook. Hak de walnoten grof.
- Verwarm een flinke geut olijfolie in een antikleefpan en fruit de ui 2 minuten aan. Voeg de knoflook, het spek en de butternutblokjes toe en roerbak in ongeveer kwartiertje gaar. Voeg de walnoten toe en bak 5 à 6 minuten verder. Breng op smaak met een snufje cayennepeper, de citroenzeste, peper en zout. Meng goed dooreen.
- Meng het butternut-spekmengsel onder de spaghetti en dien op met Parmigiano Reggiano.