
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Spaghetti Spaghetti | 200 g g | |
Citroenen Citroen | 3 | |
Peterselie Peterselie | 1 bosjes bosje | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 2 | |
Parmezaanse kaas
Parmezaanse kaas (geraspt) | 2 el el | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSpaghetti met citroen, look en peterselie
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Rasp de zestes van de citroenen en pers ze vervolgens uit.
- Kook de pasta klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Stoof de geperste look op een zacht vuurtje in wat olijfolie. Blus met citroensap.
- Voeg de pasta aan het mengsel toe en meng goed dooreen.
- Hak de peterselie fijn en voeg toe samen met de citroenzestes. Meng nog eens goed door.
- Schep uit op een bord. Afwerken kan met peper en zout, een beetje Parmigiano Reggiano en eventueel nog wat citroenzestes.
Recept geïnspireerd doorEls, Food Traveller, in het kader vande Foodie Files. Lees hier meer!