De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Spaghetti met surprise

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Rundgehakt Rundgehakt800 g g
Eieren Ei1
Sjalotten Sjalot
(fijngehakt)
1
Paneermeel Paneermeel60 g g
Gedroogde basilicum Gedroogde basilicum1 el el
Minimozzarella's Minimozzarella8
Tarwebloem Tarwebloem50 g g
Zonnebloemolie Zonnebloemolie
Tomatensaus Tomatensaus
(met basilicum)
300 ml ml
Tagliatelle Tagliatelle400 g g
Basilicum Basilicum
(enkele blaadjes)
Peper Peper
Zout Zout

Spaghetti met surprise

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(5)

Bereiding

  1. Meng het gehakt met het ei, sjalot, paneermeel en basilicum en kruid met flink wat peper en zout.
  2. Vorm balletjes van het gehakt en druk ze in je handen plat tot ronde schijfjes. Leg op elk schijfje een mozzarella-bolletje en duw het gehakt rond de kaas. De kaas mag niet meer zichtbaar zijn.
  3. Wentel de balletjes door bloem.
  4. Verwarm de oven voor op 180°C. Bak de gehaktballen goudbruin in hete olie. Schik ze in een ovenschaal en zet 15 minuten in de oven.
  5. Verwarm ondertussen de tomatensaus en kook de pasta beetgaar.
  6. Serveer de balletjes met de tomatensaus en pasta en garneer met verse basilicum.