
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Rundgehakt Rundgehakt | 800 g g | |
Eieren Ei | 1 | |
Sjalotten
Sjalot (fijngehakt) | 1 | |
Paneermeel Paneermeel | 60 g g | |
Gedroogde basilicum Gedroogde basilicum | 1 el el | |
Minimozzarella's Minimozzarella | 8 | |
Tarwebloem Tarwebloem | 50 g g | |
Zonnebloemolie Zonnebloemolie | ||
Tomatensaus
Tomatensaus (met basilicum) | 300 ml ml | |
Tagliatelle Tagliatelle | 400 g g | |
Basilicum
Basilicum (enkele blaadjes) | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSpaghetti met surprise
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Meng het gehakt met het ei, sjalot, paneermeel en basilicum en kruid met flink wat peper en zout.
- Vorm balletjes van het gehakt en druk ze in je handen plat tot ronde schijfjes. Leg op elk schijfje een mozzarella-bolletje en duw het gehakt rond de kaas. De kaas mag niet meer zichtbaar zijn.
- Wentel de balletjes door bloem.
- Verwarm de oven voor op 180°C. Bak de gehaktballen goudbruin in hete olie. Schik ze in een ovenschaal en zet 15 minuten in de oven.
- Verwarm ondertussen de tomatensaus en kook de pasta beetgaar.
- Serveer de balletjes met de tomatensaus en pasta en garneer met verse basilicum.