
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Spaghetti Spaghetti | 400 g g | ||
Eieren Ei | 1 | ||
Parmezaanse kaas
Parmezaanse kaas (geraspt) | 30 g g | ||
Passata Passata | 250 ml ml | ||
Mozzarella
Mozzarella (geraspt) | 30 g g | ||
Sjalotten
Sjalot (fijngesnipperd ) | 1 | ||
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (geperst) | 2 | ||
Bladspinazie Bladspinazie | 250 g g | ||
Chipolata's Chipolata | 400 g g | ||
Basilicumblaadjes Basilicumblaadje | |||
Olijfolie Olijfolie | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSpaghettinestjes met chipolata
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de spaghetti gaar in licht gezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Kluts het eitje los met de Parmigiano Reggiano, de mozzarella en de helft van de passata. Schep er de spaghetti onder.
- Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel de spaghetti over ingevette muffinvormpjes en vorm er nestjes van. Zet 15 minuten in de oven. Bak de sjalot met de look glazig in olijfolie. Voeg de spinazie toe en laat slinken.
- Bak de chipolata goudbruin in olijfolie. Snij ze in stukjes. Meng er de resterende passata onder en kruid met peper en zout.
- Haal de spaghettinestjes uit de oven. Vul ze met een lepel spinazie en verdeel er de chipolata met de saus over. Werk af met een blaadjes basilicum.