Spaghettinestjes met chipolata

Spaghettinestjes met chipolata
MoeilijkheidMakkelijk
Koken40 min

Voorbereiding

  1. Kook de spaghetti gaar in licht gezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Kluts het eitje los met de Parmigiano Reggiano, de mozzarella en de helft van de passata. Schep er de spaghetti onder.

  2. Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel de spaghetti over ingevette muffinvormpjes en vorm er nestjes van. Zet 15 minuten in de oven. Bak de sjalot met de look glazig in olijfolie. Voeg de spinazie toe en laat slinken.

  3. Bak de chipolata goudbruin in olijfolie. Snij ze in stukjes. Meng er de resterende passata onder en kruid met peper en zout.

  4. Haal de spaghettinestjes uit de oven. Vul ze met een lepel spinazie en verdeel er de chipolata met de saus over. Werk af met een blaadjes basilicum.