De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Speculoos-mascarponemousse in laagjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Speculaaskoekjes Speculaaskoekje120 g g
Eiwitten Eiwit3
Suiker Suiker25 g g
Kookroom Kookroom200 ml ml
Mascarpone Mascarpone200 g g

Speculoos-mascarponemousse in laagjes

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(27)

Bereiding

  1. Verkruimel de speculoos met een mixer. Doe de room bij de helft van de kruimels. Laat rusten tot de kruimels zacht zijn.
  2. Klop de eiwitten met de suiker stijf. Klop de room met de speculooskruimels stijf. Meng onder de mascarpone. Spatel het stijfgeklopt eiwit onder het mascarponemengsel.
  3. Verdeel de helft van het mengsel over 4 potjes. Beleg met een laag speculooskruimels en schep er het resterende mascarponemengsel op. Zet minstens een uur in de koelkast. Werk net voor het serveren af met nog wat speculooskruimels.