
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Eieren Ei | 3 | |
Suiker Suiker | 50 g g | |
Amaretto Amaretto | 2 el el | |
Mascarpone Mascarpone | 250 g g | |
Speculaaskoekjes Speculaaskoekje | 125 g g | |
Koffie Koffie | 150 ml ml | |
Frambozen Framboos | 200 g g | |
Muntblaadjes Muntblaadje |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSpeculoostiramisu met frambozen
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Splits de eieren. Meng met een mixer de dooiers, de suiker en de amaretto tot een luchtig, lichtgeel beslag. Voeg de mascarpone toe en mix alles tot een glad geheel.
- Klop de eiwitten stijf en schep voorzichtig onder het mascarponemengsel.
- Dompel de speculoosjes één voor één in de koffie en leg ze op de bodem van 4 glaasjes.
- Bedek de speculoos met een laag mascarponecrème, gevolgd door de frambozen. Herhaal met een nieuwe laag speculoosjes, mascarpone en frambozen.
- Zet de glaasjes enkele uren in koelkast om op te stijven.
- Werk, vlak voor het opdienen, af met enkele blaadjes munt.