De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Speculoostiramisu met frambozen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Eieren Ei3
Suiker Suiker50 g g
Amaretto Amaretto2 el el
Mascarpone Mascarpone250 g g
Speculaaskoekjes Speculaaskoekje125 g g
Koffie Koffie150 ml ml
Frambozen Framboos200 g g
Muntblaadjes Muntblaadje

Speculoostiramisu met frambozen

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(7)

Bereiding

  1. Splits de eieren. Meng met een mixer de dooiers, de suiker en de amaretto tot een luchtig, lichtgeel beslag. Voeg de mascarpone toe en mix alles tot een glad geheel.
  2. Klop de eiwitten stijf en schep voorzichtig onder het mascarponemengsel.
  3. Dompel de speculoosjes één voor één in de koffie en leg ze op de bodem van 4 glaasjes.
  4. Bedek de speculoos met een laag mascarponecrème, gevolgd door de frambozen. Herhaal met een nieuwe laag speculoosjes, mascarpone en frambozen.
  5. Zet de glaasjes enkele uren in koelkast om op te stijven.
  6. Werk, vlak voor het opdienen, af met enkele blaadjes munt.