
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Eieren Ei | 3 | ||
Suiker Suiker | 50 g g | ||
Amaretto Amaretto | 2 el el | ||
Mascarpone Mascarpone | 250 g g | ||
Speculaaskoekjes Speculaaskoekje | 125 g g | ||
Koffie Koffie | 150 ml ml | ||
Frambozen Framboos | 200 g g | ||
Muntblaadjes Muntblaadje |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSpeculoostiramisu met frambozen
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Splits de eieren. Meng met een mixer de dooiers, de suiker en de amaretto tot een luchtig, lichtgeel beslag. Voeg de mascarpone toe en mix alles tot een glad geheel.
- Klop de eiwitten stijf en schep voorzichtig onder het mascarponemengsel.
- Dompel de speculoosjes één voor één in de koffie en leg ze op de bodem van 4 glaasjes.
- Bedek de speculoos met een laag mascarponecrème, gevolgd door de frambozen. Herhaal met een nieuwe laag speculoosjes, mascarpone en frambozen.
- Zet de glaasjes enkele uren in koelkast om op te stijven.
- Werk, vlak voor het opdienen, af met enkele blaadjes munt.