
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Spieringkoteletten Spieringkotelet | 4 | |
Honing Honing | 4 el el | |
Citroenen
Citroen (geraspt) | 0,5 | |
Basilicum Basilicum | ||
Azijn Azijn | 6 el el | |
Rijst Rijst | 300 g g | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Voor de salade
Avocado's
Avocado (in blokjes) | 2 | |
Mango's
Mango (in blokjes) | 2 | |
Rode uien
Rode ui (fijngesnipperd) | 2 | |
Koriander
Koriander (fijngehakt) | 3 el el | |
Limoensap Limoensap | 2 el el | |
Olijfolie Olijfolie | 2 el el | |
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSpieringkotelet met mangosalade
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Meng alle ingrediënten voor de salade. Kruid met zout en zet koel.
- Kook de rijst gaar in licht gezouten water. Bak de koteletten aan beide kanten 2 minuten in olijfolie. Kruid met peper en zout. Haal het vlees uit de pan. Doe de azijn, de honing, de citroenschil en een handvol basilicum in de pan en breng aan de kook. Laat 5 minuten pruttelen. Voeg het vlees terug toe en bak 4 minuten langs elke kant.
- Verdeel de sla en de rijst over de borden, leg er het vlees bij en lepel de saus over het vlees. Serveer meteen.