
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Spieringkoteletten Spieringkotelet | 4 | |
Vleesfond Vleesfond | 4 dl dl | |
Pickles Pickles | 200 g g | |
Rösti's Rösti | 20 | |
Broccoli's Broccoli | 1 | |
Verse room (35% vet) Verse room (35% vet) | 1 dl dl | |
Olijfolie Olijfolie | 1 dl dl | |
Boter Boter | 100 g g | |
Peterselie
Peterselie (fijngehakt) | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSpieringkotelet met picklessaus
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Verwarm de boter in een pan en bak er de koteletten aan beide zijden telkens een tweetal minuten in aan. Schik in een ovenschotel en laat verder garen in de voorverwarmde oven. Verwarm er ook de rösti’s bij.
- Giet de fond in de warme pan en laat voor de helft inkoken. Roer er de pickles bij en werk af met de room.
- Reinig en kook de broccoli beetgaar in een grote hoeveelheid licht gezouten water. Laat daarna schrikken in ijskoud water. Verwarm de olijfolie in een pan en bak er de uitgelekte en drooggedepte broccoliroosjes in aan.
- Serveer de spieringkoteletten en werk af met de picklessaus. Bestrooi met wat fijngehakte peterselie.
- Schik er de gebakken broccoli en de rösti’s bij.