De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Spieringkotelet met picklessaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Spieringkoteletten Spieringkotelet4
Vleesfond Vleesfond4 dl dl
Pickles Pickles200 g g
Rösti's Rösti20
Broccoli's Broccoli1
Verse room (35% vet) Verse room (35% vet)1 dl dl
Olijfolie Olijfolie1 dl dl
Boter Boter100 g g
Peterselie Peterselie
(fijngehakt)
Zout Zout

Spieringkotelet met picklessaus

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(17)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Verwarm de boter in een pan en bak er de koteletten aan beide zijden telkens een tweetal minuten in aan. Schik in een ovenschotel en laat verder garen in de voorverwarmde oven. Verwarm er ook de rösti’s bij.
  3. Giet de fond in de warme pan en laat voor de helft inkoken. Roer er de pickles bij en werk af met de room.
  4. Reinig en kook de broccoli beetgaar in een grote hoeveelheid licht gezouten water. Laat daarna schrikken in ijskoud water. Verwarm de olijfolie in een pan en bak er de uitgelekte en drooggedepte broccoliroosjes in aan.
  5. Serveer de spieringkoteletten en werk af met de picklessaus. Bestrooi met wat fijngehakte peterselie.
  6. Schik er de gebakken broccoli en de rösti’s bij.