
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 3 | ||
Broccoli's
Broccoli (16 roosjes) | 1 | ||
Krielaardappelen Krielaardappel | 8 stukken stuk | ||
Spek Spek | 8 sneetjes sneetje | ||
Olijfolie Olijfolie | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout | |||
Bladspinazie Bladspinazie | |||
Citroensap Citroensap | 2 el el | ||
Pijnboompitten Pijnboompitten | 30 g g | ||
Geraspte Parmezaanse kaas Geraspte Parmezaanse kaas | 40 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSpiesjes van krieltjes, broccoli, kerstomaatjes, spek & spinaziepesto
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
1. Kook de krieltjes in 8 minuten beetgaar. Blancheer de broccoliroosjes 2 minuten in gezouten water.
2. Wikkel rond elk krieltje een lapje spek. Rijg telkens 1 krieltje met één broccoliroosje en twee kerstomaatjes aan een spiesje.
3. Pers de look en meng dit onder een scheutje olijfolie. Kruid met peper en zout en bestrijk er de spiesjes mee. Gril ze gaar in een hete grillpan.
4. Mix alle ingrediënten voor de pesto met een scheutje olijfolie glad. Kruid met peper en zout. Bedruppel er de spiesjes mee en serveer de spiesjes met de resterende saus.