De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Spiesjes van krieltjes, broccoli, kerstomaatjes, spek & spinaziepesto

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Teentjes knoflook Teentje knoflook3
Broccoli's Broccoli
(16 roosjes)
1
Krielaardappelen Krielaardappel8 stukken stuk
Spek Spek8 sneetjes sneetje
Olijfolie Olijfolie
Peper Peper
Zout Zout
Bladspinazie Bladspinazie
Citroensap Citroensap2 el el
Pijnboompitten Pijnboompitten30 g g
Geraspte Parmezaanse kaas Geraspte Parmezaanse kaas40 g g

Spiesjes van krieltjes, broccoli, kerstomaatjes, spek & spinaziepesto

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(3)

Bereiding

1. Kook de krieltjes in 8 minuten beetgaar. Blancheer de broccoliroosjes 2 minuten in gezouten water.

2. Wikkel rond elk krieltje een lapje spek. Rijg telkens 1 krieltje met één broccoliroosje en twee kerstomaatjes aan een spiesje.

3. Pers de look en meng dit onder een scheutje olijfolie. Kruid met peper en zout en bestrijk er de spiesjes mee. Gril ze gaar in een hete grillpan.

4. Mix alle ingrediënten voor de pesto met een scheutje olijfolie glad. Kruid met peper en zout. Bedruppel er de spiesjes mee en serveer de spiesjes met de resterende saus.