
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Bladspinazie Bladspinazie | 400 g g | |
Aardappelen Aardappel | 300 g g | |
Gemengd gehakt Gemengd gehakt | 500 | |
Lente-uitjes Lente-ui | ||
Uien Ui | 1 | |
Boter Boter | 20 g g | |
Melk Melk | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSpinazie/gehaktschotel met aardappelpuree
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze tot puree. Breng op smaak met een scheutje melk, peper en zout.
- Snijd de ui fijn, stoof glazig in een klontje boter en voeg het gehakt toe. Laat volledig gaar bakken en schik het in een ovenschotel.
- Stoof de spinazie in een klontje boter en kruid met peper en zout. Laat even uitlekken in een zeef en schik dan bovenop het gehakt in de ovenschotel.
- Bedek de spinazie met de puree en laat nog even verwarmen in de oven op 180 °C.
- Snijd de pijpajuin fijn en strooi over de puree wanneer je de schotel uit de oven haalt.