De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Spinazie/gehaktschotel met aardappelpuree

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Bladspinazie Bladspinazie400 g g
Aardappelen Aardappel300 g g
Gemengd gehakt Gemengd gehakt500
Lente-uitjes Lente-ui
Uien Ui1
Boter Boter20 g g
Melk Melk
Peper Peper
Zout Zout

Spinazie/gehaktschotel met aardappelpuree

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(5)

Bereiding

  1. Schil de aardappelen en kook ze tot puree. Breng op smaak met een scheutje melk, peper en zout.
  2. Snijd de ui fijn, stoof glazig in een klontje boter en voeg het gehakt toe. Laat volledig gaar bakken en schik het in een ovenschotel.
  3. Stoof de spinazie in een klontje boter en kruid met peper en zout. Laat even uitlekken in een zeef en schik dan bovenop het gehakt in de ovenschotel.
  4. Bedek de spinazie met de puree en laat nog even verwarmen in de oven op 180 °C.
  5. Snijd de pijpajuin fijn en strooi over de puree wanneer je de schotel uit de oven haalt.