
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Gerookte zalm Gerookte zalm | 100 g g | ||
Rode uien
Rode ui (in partjes) | 1 | ||
Bieslook
Bieslook (fijngehakte) | 2 el el | ||
Zure room Zure room | 120 g g | ||
Citroensap Citroensap | 1 el el | ||
Knoflook
Knoflook (teentje) | 1 | ||
Peper Peper | |||
Zout Zout | |||
Bladspinazie
Bladspinazie (grof gehakt) | |||
Melk Melk | 120 ml ml | ||
Tarwebloem Tarwebloem | 140 g g | ||
Bakpoeder Bakpoeder | 1 el el | ||
Eiwitten Eiwit | 1 | ||
Zonnebloemolie Zonnebloemolie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSpinazieblini’s met gerookte zalmsnippers en zure room
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Pureer de spinaziemet de melk, de bloem en het bakpoeder. Kruid met peper en zout. Laat 15 minuten rusten. Klop het eiwit stijf en spatel door het beslag. Bak in zonnebloemolie kleine pannenkoekjes/blini’s van het beslag.
- Meng het citroensap en de geperste look onder de zure room. Kruid met peper en zout. Snij de gerookte zalm klein.
- Schep op elke blini een lepel van de zure room. Leg er een slablaadje op, verdeel er wat van de zalm over en werk verder af met een partje rode ui en de bieslook.