De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Spinazieblini’s met gerookte zalmsnippers en zure room

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Gerookte zalm Gerookte zalm100 g g
Rode uien Rode ui
(in partjes)
1
Bieslook Bieslook
(fijngehakte)
2 el el
Zure room Zure room120 g g
Citroensap Citroensap1 el el
Knoflook Knoflook
(teentje)
1
Peper Peper
Zout Zout
Bladspinazie Bladspinazie
(grof gehakt)
Melk Melk120 ml ml
Tarwebloem Tarwebloem140 g g
Bakpoeder Bakpoeder1 el el
Eiwitten Eiwit1
Zonnebloemolie Zonnebloemolie

Spinazieblini’s met gerookte zalmsnippers en zure room

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(58)

Bereiding

  1. Pureer de spinaziemet de melk, de bloem en het bakpoeder. Kruid met peper en zout. Laat 15 minuten rusten. Klop het eiwit stijf en spatel door het beslag. Bak in zonnebloemolie kleine pannenkoekjes/blini’s van het beslag.
  2. Meng het citroensap en de geperste look onder de zure room. Kruid met peper en zout. Snij de gerookte zalm klein.
  3. Schep op elke blini een lepel van de zure room. Leg er een slablaadje op, verdeel er wat van de zalm over en werk verder af met een partje rode ui en de bieslook.