De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Spinaziepannenkoekjes met serranoham

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Eieren Ei1
Bladspinazie Bladspinazie
(fijngehakt)
150 g g
Melk Melk300 ml ml
Tarwebloem Tarwebloem
(gezeefd)
200 g g
Bakpoeder Bakpoeder1 tl tl
Ijsbergsla Ijsbergsla
Ricotta Ricotta150 g g
serranoham serranoham150 g g
Lente-uitjes Lente-ui
(in ringen)
4
Noten naar keuze Noten naar keuze
(grofgehakt)
50 g g
Zonnebloemolie Zonnebloemolie
Peper Peper
Zout Zout

Spinaziepannenkoekjes met serranoham

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(1)

Bereiding

  1. Doe de spinazie samen met de melk, het ei en 1 el olie in een blender en mix even. Voeg de gezeefde bloem en het bakpoeder toe en kruid met peper en zout. Blend alles glad.
  2. Verwarm olie in een koekenpan en bak dunne pannenkoekjes van het beslag.
  3. Besmeer elke pannenkoek met ricotta en kruid met peper en zout. Beleg verder met ijsbergsla, een plakje serranoham, lente-uitjes en noten. Rol de pannenkoeken op en snijd in hapklare porties.