
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Eieren Ei | 1 | ||
Bladspinazie
Bladspinazie (fijngehakt) | 150 g g | ||
Melk Melk | 300 ml ml | ||
Tarwebloem
Tarwebloem (gezeefd) | 200 g g | ||
Bakpoeder Bakpoeder | 1 tl tl | ||
Ijsbergsla Ijsbergsla | |||
Ricotta Ricotta | 150 g g | ||
serranoham serranoham | 150 g g | ||
Lente-uitjes
Lente-ui (in ringen) | 4 | ||
Noten
Noten (grofgehakt) | 50 g g | ||
Zonnebloemolie Zonnebloemolie | |||
Peper Peper | |||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSpinaziepannenkoekjes met serranoham
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Doe de spinazie samen met de melk, het ei en 1 el olie in een blender en mix even. Voeg de gezeefde bloem en het bakpoeder toe en kruid met peper en zout. Blend alles glad.
- Verwarm olie in een koekenpan en bak dunne pannenkoekjes van het beslag.
- Besmeer elke pannenkoek met ricotta en kruid met peper en zout. Beleg verder met ijsbergsla, een plakje serranoham, lente-uitjes en noten. Rol de pannenkoeken op en snijd in hapklare porties.