
Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Coquilles Coquille | 8 | |
Sjalotten Sjalot | 1 | |
Bladspinazie Bladspinazie | 500 g g | |
Kookroom Kookroom | 100 ml ml | |
Groentebouillon Groentebouillon | 500 ml ml | |
Olie Olie | 2 el el | |
Chilipepers
Chilipeper (gemalen) | ||
Olijfolie Olijfolie | ||
Boter Boter | ||
Peper Peper | ||
Zeezout Zeezout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSpinaziesoepje met sint-jakobsnoten
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij de sjalot fijn en stoof in wat olijfolie. Voeg de spinazie toe en laat slinken. Houd een beetje van de spinazie apart voor de afwerking. Voeg de room en de bouillon toe, kruid met peper en zout en laat even doorkoken. Mix de soep.
- Verhit de boter samen met de helft van de olie. Zorg ervoor dat je pan goed heet is voor je de sint-jakobsnoten bakt. Bak de sint-jakobsnoten afhankelijk van de dikte in 3 minuten bruin. Keer ze regelmatig om en zorg dat ze niet te gaar zijn.
- Verdeel de sint-jakobsnoten over lage soepkommen of -borden en schep de soep eromheen. Bestrooi met gemalen chilipeper en garneer met een toef spinazie en enkele druppels olijfolie en fleur de sel.